כאבי בטן עליונה- לאחר אכילת גלידה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

21/05/2006 | 23:20 | מאת: mazal

הי. אני בריאיה בדרך כלל ואין לי בעיות אכילה ועיכול- בדרך כלל! אכלתי גלידה לפני כ- 15 דקות ופתאום חשתי כאב חד וכואב בבטן העליונה באמצע. כאב שממש גם לי לכיפוף שכזה. זה עבר לאט לאט- אחרי שעשיתי כמה גרפצים(סורי) . לא נתקלתי מעולם בכאב כזה וזו גלידה שאני אוכלת לפחות פעמיים בשבוע שאלתי היא מה יכולים להיות הגורמים לתופעה תודה

23/05/2006 | 21:24 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

שמי לב אם זה חד פעמי או חוזר על עצמו. אם חוזר על עצמו אחרי כמה זמן מהאוכל? האם מדובר שעה עד שעתיים אחרי האוכל במיוחד אחרי אוכל שמן יכול להיות שמדובר באבנים בכיס מרה. אין הכתוב במקום בדיקת רופא

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)