מעוניינת לתרום כילייה לבת גיסי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

10/04/2006 | 13:30 | מאת: כלנית

אני בת 37 ומעוניינת לתרום כלייה לבת גיסי , סוג הדם שלנו זהה (אני יודעת כי יש עוד בדיקות לעבור עד להתאמה של 100 אחוז) מה עלי לעשות כדי לזרז את התהליך של ההשתלה? למי פונים כדי לעשות את הבדיקות? הפרוצדורה מאוד ארוכה איך ניתן לקצר אותה כדי לדעת מי תואם בדיוק? אשמח עם תפנו אותי ישירות לאדם או לארגון הנכון. ויש לי עוד שאלה קטנה העם עקב תרומת הכלייה אני צריכה טיפולים קבועים במשך חיי או מעקבים מסויימים ? תודה רבה על תגובתכם סייעתם לי מאוד בפעם הקודמת.

11/04/2006 | 11:01 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

כלנית זירוז הפעולה אמור להעשות ע"י הרופאים המטפלים בבתך. לגבי טיפולים אין צורך יש הרבה אנשים שחיים עם כלייה אחת. יכול להיות שידרש ממך מעקב אחרי תפקודי כליה זה נעשה בבדיקת דם פשוטה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)