טיפול נמרץ נשימתי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

07/12/2005 | 11:17 | מאת: ליאורה

עם איזה רופא אפשר להתיעץ בקשר למצבו של קרוב משפחה שמונשם זה 3 חודשים ע"י מכונה. כרגע הוא נמצא בבית חולים בטיפול נמרץ אבל הרופאים הציעו להעביר אותו למוסד אחר. האם יש סיכוי לגמילה מהמכונה ?

11/12/2005 | 00:26 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

רופא המומחה בטיפול נמרץ או במחלה הבסיסית של החולה

23/12/2007 | 13:50 | מאת: אלונה

בעלי מאושפז מאז יום ד' שעבר בטיפול נמרץ נשימתי לטענת הרופא הריאות אינן מתפקדות ובנוסף אינו מצליח לשמור על לחץ דם תקין. בעלי חולה במחלת כלי דם מופשטת שבעקבותיה נקטעה רגלו לפני חודש וחצי ולפני עשרה ימים עוד. לטענת הרופא מצבו קשה ושעליי להתכונן לגרוע מכל. האם אכן אין דרך להתרפא מהבעיה? לאחר כמה זמן פותחים ומנשמים דרך הגרון?

19/04/2011 | 11:29 | מאת: זהבה

אמא שלי בת 73 עברה ניתוח מעקפים . לאחר הניתוח התברר לנו שלא החליפו לה את המסתם . האם עקב זה מצבה נשאר ולא השתפר אפילו הידרדר בצורה כזו שמיום הניתוח נימצאת במצב של מונשמת במשך כ-3 חודשים ביחידה לטיפול נמרץ? האם יש מוסד או טיפול מסוים כדי להוציא אותה מהמצב הזה ?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)