היצרות בקנה הנשימה אם אפשר תשובה דחופה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

14/09/2004 | 00:30 | מאת: אסתי

אבי כרגע מאושפז בטיפול נמרץ נשימתי עם בעייה של היצרות בקנה הנשימה ,זאת משום שלפני חודשיים הייתה לו בצקת בריאות כתוצאה מכך שכנראה גופו דחה מנת דם שקיבל. הוא הונשם בדחיפות וכנראה שצינור ההנשמה שרט לו את איזור קנה הנשימה וזה יצר לו היצרות מתחת למיתרי הקול. אבי אמור להגיע לבית החולים בלינסון לניתוח בלייזר אצל ד"ר קרמר. ברצוני לדעת האם זהו הטיפול הטוב ביותר לבעייה זו? מהן האופציות הנוספות? האם המחלקה הזו של ד:ר קרמר אכן הטובה ביותר שיש או שזו ברירת מחדל של בית החולים בו אבי מאושפז (הלל יפה)? אבי בן 53 הוא אושפז לפני חודשיים בגלל קדחת הבארות ומאז בעקבות החיידק הזה מצבו ממשיך להסתבך מכל מיני סיבות שאינן קשורות לקדחת אלא לטיפולים קודמים שקיבל. אני מודאגת ועל כן ברצוני לדעת האם זהו הטיפול הטוב ביותר שהוא יכול לקבל על מנת שישוב הבייתה בקרוב. מקווה לתשובה מהירה ותודה מראש

15/09/2004 | 09:34 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

השאלה שלך אינה נוגעת לרפואת חרום וחורגת גם מתחום האתיקה הרפואית שתיהיה לך שנה טובה והחלמה מלאה לאביך

11/10/2004 | 23:06 | מאת: רוזי

מה הם התופעות הנראות לעיו בקדחת הבארות? האם חום וכתמים אדומים על הגפיים התחתונות יכולים להיות סימטום?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)