שאלה דחופה בנושא סיטי וממצאיו

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

29/08/2020 | 06:49 | מאת: א

שלום רב,הייתי היום במיון בת 49,עקב נפיחות והרגשת הרדמות ללא נימול בפנים בימין ליד הפה מלפני כמה ימים.( בנוסףמזה שנתיים נמל ודקירות לאורך רגל ימין מעט חוסר תחושה לעומת שמאל לא נמצאה ממש הסיבה למרות אמראאי בשדרה כולו ובמח,נראו בלטי דסקים לוחצין מעט על השק,מח היה חשד לכיארי אך נשלל ונשאר במעקב.רדיקלופטיה קלה מותני וצווארי.נשלחתי לאחר פה ולסת שהיה תקין לסיטי מח.הפענוח הראה: מחיקה יחסית של הסלוצי והגירי שיכול להראות בצקת והורה על בדיקת פונדוס.העינייםהראה תקין,מה שהיה מאד חריג שעוד לפני שליחה לבדיקת עיניים רופא מיון רצה לשחרר הביתה בלי לקבל אותי כרגיל להסביר ולתת מכתב! שהתעקשתי צעק ופתאום ניתן לי עיניים.בשיחה של ר.עיניים עם המפענחת הובהר שאין בצקת מסביב ל ra אבל יש את המחיקה של הסלוצי והגירי.אף אחד לא הסביר לי מהזה היות ולא דיברו איתי,בחזרתי הביתה ביקשתי שישאלו את המפענחת וזו אמרה להשלים אמאראי מח.במכתב ר.המיון רשם אמראי בלי לכתוב למה כך שכלום לא היה ברור אם בגלל הממצא ואיזה ממצא או בגלל תחושת הנפיחות??!.מאד מודאגת למרות כל הפצרותיי קיבלתי חוסר מענה אין עם מי לדבר.ממש אין למי לפנות .אני במתח רב עקב ההתנהלות מולי.רציתי לדעת מה זה המחיקה הזו מה זה מעיד והאם לדעתך האמאראי הוא להשלמה בגלל ממצא זה או מסיבה אחרת בגלל הנפיחות שרופא פה ולסת גרון ונורולוג אמרו שלא מבחינים בה.מודה על תשובתך.

ככל הנראה ההמלצה ל- MRI היא בגלל המצצא בבדיקת הסי טי שאף אחד לא ידע להסביר, וגם אני אין לי הסבר מניח את הדעת, זה לא בדיוק התחום שלי למען האמת.

30/08/2020 | 00:04 | מאת: א

רדיולוגית שפענחה אמורה להבין וכתבה את מה שאמרתי לך .ר.מיון אמור לקבל לשחרר להסבירמלפחות להתנהל נורמטיבי להברר איתה לדעת מה להמליץ .היום שקראתי הכל נרשם בכלל אמארטי עי ר.האאג כי אנמ אמרתי לו שאני מחכה לתור אמאראי מח בגלל הסחרחורת עוד לפני בכלל שנתנו לי סיטי מח במיון כך שאני לא יודעת למה אמרה בלילה שהתקשאתי להשלים אולי חשבה שהתור הוא לזה והוסיפה ככה שום דבר לא באור.ר.המיון לא כתב כלום חוץ משזה תקין שזה לא תקין ןלןלא התעקשותי גם ב.עיניים לא הייתי עושה.מה לדעתך דר זה מצב מסוכן?כל היום מנסה לפנות אליהן הם מנתקים ואנע במצב של פחד מסכנה זה בצקת אם באמת כך.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)