שאלה בגלל תקופת הקורונה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

24/06/2020 | 23:42 | מאת: תודה שאתה עונה על שאלות אתה מלך

שלום דוקטור אני אדם בריא צעיר לאחר מאמץ גופני אירובי גבוה (גם אם זה בתוך מקום יחסית לא חם אלא סגור ולא בשמש ישירה, חום הגוף שלי עולה ל36.9-37.1 בין הערכים האלה זה לא עולה בדרך כלל מעבר ל37.00 אבל במנוחה אני בדרך כלל 36 כך שזה עדיין עליה האם זה תקין? או שזה אומר שישנה איזשהי בעיה בהתמודדות של הגוף עם הפעילות בגלל שזה תקופת הקורונה כול עליה מתונה בחום הגוף מלחיצה.. האם ייתכן שזה סתם תגובתו של הגוף לפעילות גופנית בנוסף. מה מוגדר ״חום״ האם 37.00? או החל מ38.0?

זה תקין. פעילות גופנית מייצרת חום ומעלה את חום הגוף. חום גבוה נחשב מעל 38 ולמחמירים מעל 38.2. אין לך מה לדאוג

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)