האם הגיע הזמן להיכנס לפאניקה ולצרוח

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

20/06/2020 | 02:28 | מאת: מר פאניקה

לצערי אני ממתין לתוצאות בדיקת קורונה אני בן 21 בריא , ללא מחלות רקע, לא מעשן. האם תשובה חיובית היא גזר דין מוות ואפשר כבר להיכנס לפאניקה ולהתחיל להיפרד מכולם תוך כדי בכי על מר גורלי או שהסיכויים שלי ממש טובים לצאת מזה ? במידה והמצב שלי ידרדר יום אחד, לאיזה בית חולים אתה הכי ממליץ לפנות וצבר הכי ניסיון והחלמות על פי מיטב ידיעתך. לאן היית פונה לו היית במקומי

אחוזי התמונה נמוכים מאוד ואצל צעירים זניחים, אין סיבה לדאגה מיותרת.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)