האם לגשת למיון ואם לא אז מתי לגשת למיון?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

11/04/2020 | 17:07 | מאת: t.

שלום רב בת 40 פלוס ברקע כריתת המנגיומיה מעצם פרונטלית שמאלית של המוח והפרעת תנועה קטנה מקבלת חצי כדור קסנזין הניתוח נעשה עקב כאבי ראש נקודתי בעצם הפרונטלית השמאלית בשבוע האחרון התחיל לי כאב נקודתי בראש לא באיזור הניתוח. הניתוח נעשה לפני 4 שנים צריכה לעשות mriביולי לצורך מעקב מתי לגשת למיון והאם יש סיבה לגשת למיון ???

כרגע איני רואה סיבה לפנות למיון אלא אם כאבי הראש עזים, מלווים הקאות או בעיות נוירולוגיות. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)