שלוח דוקטור ותודה לך על תשובותיך החכמות והכנות:

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

11/04/2020 | 05:11 | מאת: יצחק ס

ותודה לך על תשובתך הכנה והמפורטת! לא הבנתי רק את סוף התשובה. לגבי ההקלה על ידי מורפיון וחומרי סדציה. רשמת דוקטור שיש שונות רפואית וגם פילוסופית ועוד גם בתחום הזה אצל הרופאים .מה הכוונה?? ודרך אגב מה יעשו עם אדם כמוני שמקבל כבר סוג של מורפיום וכול מיני תרופות של מערכת העצבים לשיכוך כאבים ושינה באון קבןע במשך שנים כבר. וכבר יש לי סבילות לתרופות. אני מפחד.האם יצליחו להקל על כאביי אם אגיע לבית החולים חלילה? גם לא מןסיפה העובדה שמשרד הבריאות הודיע על מחסור בחומרי הרדמה...

הכוונה שזה שונה מרופא לרופא לפי האמונה האישית, חלק יותר ליברלים לתת מינונים גבוהים יותר במטופל ששעותיו ספורות, חלק יתנו מינונים קטנים יותר שלא יגרמו להפסקת נשימה. הגבול הוא דק, מאמין שרוב הרופאים דוגלים באפשרות השניה. אין סבילות מוחלטת לאופיאטים, הכל עניין של מינון. לגבי חומרי הרדמה ומחסור, לא ידוע לי למען האמת ולא מרגיש זאת בעבודה היומיומית עדיין. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)