חשד להתקפים אנפילפטים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

23/01/2020 | 00:12 | מאת: חוה

שלום ליפני 5 שנים התחלתי ליסבול מהיתעלפויות (מישתנה בין שעה לשלוש שעות)אחרי אוכל אין שום סימפטומים אחרים של אלרגיה חוץ מנפילת לחץ דם וכשקמה מהעילפונות מרגישה שלא הגיע למערכת הנשימה שלי חמצן הרבה זמן (וישר רצה ליפתוח חלון) ודחיפות לשרותים. ליפני העילפונות יש לי קצת תוקפנות והרבה בילבול ושוכחת מילים אני כל הזמן תשושה וחלשה(וגם המוח לא מתפקד לי בפעילויות יוםיומיות) וכבר הגוף שלי היתרגל שהדרך היחידה בה הוא מצליח לישון זה רק כשהוא מיתעלף(יש לי רקע של שעון ביולוגי הפוך) אבל שורה תחתונה קראתי דברים מפחידים שיכולעם ליקרות במערכת הדם ושאפשר למות בפיתאומיות אם יושבים הרבה ואני סובלת מחוסר תיפקוד כללי האם יש טעם ללכת למיון? האם יקחו אותי בירצינות וישאירו אותי כדי לעשות בדיקות? כי יש לי גם בעיה אם זה שאני גרה בישוב מרוחק ואני לא מצליחה להגיע לרופאים בזמן יש לי בעית איחורים קשה ואני כבר לא מעיזה ליקבוע טורים יותר גם ככה קשה כאן אם האוטובוסים וכו...ואני כבר מזניחה את עצמי 5 ףשנים ונימאס לי מהמצב האם יסכימו לקחת אותי בירצינות ושהשאר בבית חולים לכל הבדיקות שצריך לעשות? כי בטח ירצו גם קולונסקופיה וכו...

היי חווה, אין סיבה לפניה לחדר המיון. חדר המיון מיועד למקרים דחופים בעיקר, סביר להניח שישחררו אותך הביתה. תתחילה בירור מקיף ומעמיק דרך הרופא המטפל שלך. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)