אני סובלת בימים אלה משלבקת חוגרת

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

25/10/2019 | 14:45 | מאת: פרי

מזה 3 ימים התפרצה אצלי בגוף שלבקת חוגרת באזור המותני מהגב לכיוון הבטן, קיבלתי מהרופא 5 פעמים ביום זובירקס או בשם האחר של התרופה ורוקסט 3 פעמים ביום, אני לא ישנה בלילה והרופא אמר לי שאין משחה למריחה על האזור הנגוע זה כואב מאד ואני לא מצליחה להתמודד עם הכאב הזה, אם יש משהוא אחר להרגעה אז בבקשה עיזרו לי אני בת 74 ללא מחלות רקע למעט תתפעילות בלוטת התריס שלזה אני לוקחת אלתרוקסין ואני מאוזנת התרופה שקיבלתי היא למשך 6 ימים איך אפשר להקל את האירוע הזה?

פרי שלום, בשלבקת חוגרת מדובר על כאבים נוירופתיים (עצביים) בדרגה גבוהה. במידה ואת לא מאוזנת מבחינת כאבים יש אפשרות לעבור לטיפול באופיאטים ותרופה לכאב נוירופתי כגון LYRICA. לציין של LYRICA ו- TARGIN יש השפעה סינרגסטית טובה. תפני לרופא שלך שישדרג לך את הטיפול נוגד הכאב. החלמה מהירה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)