פחד ממכת חום........

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

28/08/2019 | 18:40 | מאת: 1

יש לי פוביה ממכת חום. לא שזה קרה לי אי פעם. נניח אני צריך לנסוע בסוף אוגוסט או תחילת ספטמבר לפארק באזור תל אביב ולשעות בו כשעתיים, כאשר אני יוצא בשבע בערב (לקראת השקיעה), בביגוד קיצי עם כפכפים ובגדים קצרים, נסיעה של 20 דקות הלוך ו-20 דקות חזור, אבל ברכב שלי אין מזגן (מקולקל), כמובן נסיעה עם חלנות פתוחים. אולי ללכת כמה מאות מטרים באיטיות. האם יש סיכוי למכת חום? כי בלחות הגבוהה של תל אביב יש עדיין עומס חום לא מבוטל אפילו אחרי שהשמש שוקעת. אני בריא בתחילת שנות ה-30 אבל סובל מחרדות והתקפי חרדה ולפעמים הדופק שלי יכול להגיע ל-140 במנוחה (סינוס טכיקרדיה). לוקח לפעמים קלונקס ופרולול. חשבתי לקחת איטי שני בקבוקי מים קרים מאוד ולשפוך על עצמי במידת הצורך כדי לקרר את עצמי. למרות שקראתי איפשהו שזה מסוכן כי זה יכול לכווץ את מיתרי הקול? אולי אפילו לקחת מד חום ולפני שאני יוצא לעשות מקלחת עם מים קרים. תודה

אל תדאג, התיאור שתיארת לא מצריך משהו מיוחד, תשתה בצורה הגיונית וזהו.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)