כאבים בבטן בצד ימין וחולשה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

05/08/2019 | 15:01 | מאת: אנונימי

היי, החל מיום חמישי התחילו לי כאבים חזקים בצד ימין בבטן שמקשה עלי לזוז, חשבתי שזה מכאבי מחזור אבל זה נמשך יותר מידי זמן, וסובלת הרבה מקור למרות שמזיעה. בנוסף התחילה לי חולשה בכל הגוף בעיקר ברגליים, תחושה שמשקל הגוף כבד עליהן, למרות שאני בחורה קטנה ושוקלת 45 קילו, בנוסף לכל זה אין לי תיאבון ובא לי להקיא מכל דבר שאני אוכלת, מנסה לאכול בכוח ירקות ולחם. הלכתי אתמול לרופאה ומבלי לבדוק יותר מידי קבעה שזה דלקת בשתן, דבר שנראה לי קצת מוזר כי לא שורף לי במתן השתן. היא מיששה קצת את הבטן וקבעה שזה זה, נתנה לי לעשות בדיקת שתן שתוצאותיה יגיעו רק עוד יומיים ונתנה לי אנטיביוטה שקצת הרגיעה לי את החולשה בגוף אך עדיין יש כאבי בטן וחוסר תיאבון האם זה הגיוני שכל הסבל הזה מדלקת בשתן או שכדאי לפנות למיון?

שלום, אם זה בבטן ימנית תחתונה אז מומלץ לפנות למיון לשלילת דלקת תוספתן בנוסף לבדיקת רופא נשים לשלילת תסביב שחלתי. אם זה בטן ימנית עליונה אפשרות של דלקת כיס מרה. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)