נגישות
נגישות

גדוליניום וחומר ניגוד

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

22/05/2019 | 15:57 | מאת: אורנה

שלום רב, לפני כחודש עשיתי בדיקת MRI מוח עם הזרקת גדוליניום לוריד. בעוד כשבועיים אני צריכה לעשות בדיקת CT בטן עם שתיה והזרקה של חומר ניגוד. שאלתי - האם תוך חודש וחצי לקבל גם גדוליניום (MRI מוח) וגם שתיה והזרקה של חומר ניגוד (CT בטן) זה לא מסוכן ? יש מה לעשות ? לבקש בדיקה CT בטן ללא הזרקה ? לדחות את הבדיקה ? תודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה

שלום אורנה, אין שום בעיה עם זה. כל עוד את לא רגישה לחומרים ואין בעיה כלייתית, אין סכנה מיוחד מסמיכות הבדיקות. כל טוב

23/05/2019 | 12:35 | מאת: אורנה

תודה רבה לך על התשובה!

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)