תשובת סיטי בטן יאגן?!!!

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

09/11/2018 | 20:20 | מאת: רון

שלום יש לי שאלה עברתי סיטי בטן ואגן עם חומר ניגוד להשלמת בירור ל״עכירות שומן פריטוניאלי״ בסיטי ראשון ללא חומר ניגוד כמה זמן עד שאקבל תשובת הסיטי אמרו לי ישלחו תשובה עד שבועיים בדואר אני עברתי את הסיטי בבית חולים נהריה ואם היה מצב מסכן או חריג גם ממתינים שבועיים או מתקשרים או מה?! כמה זמן יקח

זה תלוי. במידה ויש משהו בולט שהטכנאי רואה בזמן הבדיקה, אז בדרך כללי מתקשרים מהר. במידה ולא, השובה מתעכבת עד הפענוח של הרופא, במידה ויש משהו חריג במיוחד מתקשרים. ככה זה בגדול.

12/11/2018 | 20:37 | מאת: רון

מה זה יכול להיות עכירות שומן פריטוניאלי האם זה משהו מסוכן באולטרסאונד בטן עליונה כל האיברים היו תקינים ! לא ביצעתי אולטרסאונד בטן תחתונה כי אין לי כאבים בבטן תחתונה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)