שאלה,מחלה ויראלית-תקופה כזאת?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

31/10/2018 | 15:20 | מאת: מאור

בן 19, ברקע ל"ד ,ספונדליטיס,גאוט,התקפי אטריאל טכיקרדיה. מזה כשבוע הרגשת חולי,החמרה בכאבים של ספונדילטיס,התקף גאוט,בנוסף שיעול מזה כשבוע וחצי חום הייב בהתחלה וכבר לא. בצילום חזה נכתב ללא עדות לתסנין ריאתי מעבר לזה לא נכצב כלום בפענוח,רופאה אמרה שהיא שומעת ירידה קלה בכניסת אוויר בסיס ריאה שמאלית. מאחר ופניתי אליה בנוגע לחולשה ושלשולים כאבים בכל הגוף שמעה תשיעול ונתנה אנטיביוטיקה והמליצה לחזור על צילום בהקדם. האם לדעתך יש צורך?

לא הבנתי את השאלה, הצורך במה? בכל מקרה, הבעיות הרפואיות שלך מורכבות, ולא הייתי מערער על החלטת הרופאה לפי נתונים בפורום. כל טוב

03/11/2018 | 11:10 | מאת: מאור

צורך בצילום חזה. תודה על תשובתך

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)