התעלפות פתאומית וכאבים חזקים לאחר מכן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

15/09/2018 | 20:19 | מאת: דבורה

שלום היום התעלפתי, ואינני זוכרת את זה כל כך. קמתי ללכת לשירותים כשהרגשתי סחרחורות וראיתי שחור בעיניים ומאותו רגע אני לא זוכרת מה קרה אני רק זוכרת שהתעוררתי ומאוד כואב לי הראש והרגשתי מכה חזקה בראש אמא שלי טוענת שבאתי לפתוח את הדלת ופיספסתי את הידית ונפלתי. אני לא זוכרת דבר כזה. יש לי כאבי ראש חזקים, בחילות, סחרחורות, עייפות האם כדאי להגיע למיון לראות שאין משהו חמור ומדוע לוקח לי זמן להתאושש? בתודה.

זה תלוי בגיל שלך, במחלות הרקע. התעלפות אצל צעירים לרוב לא מצריכה המשך בירור, אבל כל מקרה לגופו.

17/09/2018 | 15:07 | מאת: דבורה

מחלות רקע- אסטמה. בת 17.4

בגיל הזה רוב אירועי ההתעלפות מתרחשים עקב סיבות שאין להן משמעות, כגון עייפות קיצונית, התייבשות, עמידה ממושכת.. יש להבדק אצל הרופא שלך לצורך החלטה האם צריך המשך בירור. לרוב לא.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)