בעיית נשימה וסיטורציה יורדת

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

14/09/2018 | 00:09 | מאת: אוריה

היי אני אוריה בת 34 סובלת כבר חצי שניה משיעולים,ציפצופים חוסר אןויר,סיטורציה שיורדת ל87 ועולה ל93 בלי אינהלציה, און אוף בבתי חולים מטופלת עם סטרואידים ואינהלציות,ללא אבחנה בינתיים, ממש מיואשת ולא יודעת לאיזה מומחים עוד לפנות,אשמח לתשובה,תודה רבה,שיהיה חג שמח ובשורות טובות

שלום, הרופא שצריך להמשיך את האבחון הוא רופא ראות. יש צורך לעבור בדיקת תפקודי נשימה מלאים, אקו לב כולל אומדן לחץ דם ריאתי, CT חזה מסוג high resolution ולהמשיך משם. יש צורך בתחקור לגבי העבודה שלה, חשיפה לחומרים, סיפור משפחתי...

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)