כאבים בריאות/צלעות...

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

04/06/2018 | 08:01 | מאת: מ.ש

היי יש לי מדי פעם כאבים בריאות/צלעות,בצד השמאלי. (אני מניחה שהכאב הוא בריאה,כיוון שהכאב מתחזק במהלך נשימה עמוקה) זה מין דקירות שהולכות ובאות,ככל שאני לוקחת יותר אוויר,הדקירות יותר חזקות. יש כאב גם בתנועה בזמן שזה קורה. זה קורה פעם בכמה חודשים,לדעתי יותר מחצי שנה עוברת בין פעם לפעם. והכאב,גם בנשימה וגם בתנועה,אורך פחות או יותר כ10 דקות. קראתי קצת על חור בריאה,אבל נראה לי שזה לא זה כיוון שהכאב לא אורך זמן רב,ואת שאר התסמינים שמצויינים-אין לי. לא עישנתי מעולם,לא שותה כמעט בכלל,לא בכושר,חסרת ברזל(בשר וכדורים לא עוזרים) אם הצלחתם להבין אותי,בערך,אשמח לתשובה. מה אתם חושבים שזה יכול להיות? כדאי לי ללכת לרופא? (יש לי סוג של טראומה ופחד מרופאים,אני ממש משתדלת לא להגיע אליהם)

שלום, לפי התיאור זה נשמע כמו כאבים ממקור של שרירי בית החזה. לא נראה שמדובר בפתולוגיה משמעותית אחרת התסמינים לא חולפים מעצמם, בטח כאשר מדובר בחזה אויר או תסחיף ריאתי. תקחי נוגדי כאבים ותעברי את התקופה הקצרה. במידה ומופיע קוצר נשימה, ולא מדובר על כאבים בזמן נשימה עמוקה, אלא קוצר נשימה של ממש אז יש לגשת לבדיקה רפואית בהחלט. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)