ציפרלקס שאלה דחופה לגבי המשך טיפול

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

06/03/2018 | 20:29 | מאת: ערן

ד"ר שלום. קיבלתי מרופאת המשפחה ציפרלקס 10 מיליגרם ביום עקב החרדות מהן אני סובל תקופה ארוכה.. התחלתי במינון מלא אבל הופיעו מעט תופעות לוואי של חוסר תיאבון קל, כובד ראש והחמרה ממש מעטה של החרדה.. האם כדאי לרדת ל5 מיליגרם עד שהתופעות יעברו או להמשיך עם 10 בתקווה שזה יעבור לאחר שבועיים כמו שכולם אומרים? האם זה תקין בתחילת הטיפול? יש לציין כי נטלתי רמוטיב 500 במשך חודשיים עד לקבלת הציפרלקס תודה רבה

ערן שלום, אני כן הייתי מציע לרדת למינון 5 מג למשך שבוע שבועיים ואז לעלות. כן, זה עלול לקרות בתיחלת טיפול. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)