דיכאון וחרדה חוסר יכולת להירדם בלילה וקשיים בתפקוד היום יומי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

24/12/2017 | 11:42 | מאת: מורן

שלום, אני בת 16 ולאחרונה אני שומעת בעיקר בלילה בחושך קולות מדמיינת דברים מפחידים כמו נוכחות נוספת לידי וחולמת על מוות בעיקר של האנשים שחשובים לי ושמתו כבר. בעקבות זאת אני לא נרדמת בלילה וגם כשאני נרדמת השינה שלי לא רציפה. הדבר הזה מפריע לי בחיי היום-יום ואני לא מתפקדת מספיק טוב. יש לי תחושה שאלו התקפי חרדה ואני גם מרגישה עצובה ומדוכאת.. אני לא מוכנה לשתף את משפחתי. אפשר הערכה למצב בבקשה? מה עלי לעשות..

מורן שלום, קשה לתת הערכה מדויקת למצב אבל אין ספק שזה נע בציר של החרדה-דכאון. הייתי כן ממליץ לך לשתף את המשפחה או לפחות חלקם שאתה מרגישה קרובה יותר אליהם, בנוסף יש צורך לפנות לטיפול מקצועי של פסיכולוג/פסיכיאטר. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)