אפילפסיה בעבר ורטלין

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

15/12/2017 | 17:50 | מאת: א

שלום רב, אני בחורה בת 23, בגילאים 12-18נהגתי לקחת ריטלין באופן קבוע, ואחרי שנות בית הספר הפסקתי , בנוסף בגיל 14אובחנתי כבעלת תסמונת אפילפטית כתוצאה מהתקף אחד שחוויתי ולאחר מכן התחלתי ליטול דפלפט כרונו 500מג לאחר 8 שנים הפסקתי ליטול את הדפלט משום שלא הופיעו אצלי התקפים נוספים ובדיקות היו תקינות לחלוטין לאורך השנים והרופא איבחן שהתסמונת האפילפטית עברה ושהדבר נורמלי ויכול לקרות אצל ילדים. כיום בגיל 23 אני מתחילה את שנותי האקדמיות ומעוניינת לחזור ליטול את הריטלין, האם הדבר יכול להחזיר לי באיזשהו אופן את התסמונת האפילפטית?

שלום רב, לצערי השאלה שהועלתה מעבר לתחום של רפואה דחופה. מומלת להתייעץ עם נוירולוג בשאלה הזאת, ובכלל האם הטיפול ברטלין הוא הכרחי או שאפשר בלעדיו. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)