בעיות בליעה ממושכות הצילו בבקשכ

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

23/11/2017 | 20:31 | מאת: אלוני

שמי אלון בן 25 לפני כארבע שנים החלה אצלי בעיה רצינית שאני לא מצליח לבלוע אוכל כמו שצריך אני תמיד רזה וחלש תמיד הייתי משאיר אוכל בצלחת וגם אם הייתי רעב מאוד לא יכלתי לאכול הכל לפני שבועיים עקב התקפת חרדה הפסקתי לגמרי לאכול לשתות אני מצליח ואני אוכל יוגורטים השאלה מה לעשות איך לטפל בעצמי א. לא נראה לי שזה קשור לחרדה אבל יש מצב שכן מפני שאני מרגיש גולה בגרון פעם היא קיימת פעם נעלמת יובש בגרון גפ אני מרגיש אני מרגיש איך האוכל עובר בגרון ובחזה ואני מרגיש את העקבות של האוכל בכל אופן אני חייב לשתות מלא מים שהכל יעבור וגם לא תמיד זה עובר השאלה מה לעשות? א. ללכת לאף אוזן גרון? ב. ללכת לגסטרולוג? ג. ללכת למיון כללי? שיעשו בדיקפות מקיפות? אף אחד לא מסייע לי אני שבועיים עובד עצות אני מיואש ומתוסכל .. הכיצד ניתן לסייע לי בצורה הטובה ביותר?

אלון שלום, למרות שנראה שעיקר התלונות הן על רקע חרדתי יש צורך בשלילת בעיה אורגנית. הייתי ממליץ לעבור בדיקת פייבר אופטי אצל רופא אא"ג, כמו כן בדיקה גסטרוסקופיה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)