שאלה לד"ר חוסאם מחאג'נה צום רק מים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

06/11/2017 | 09:51 | מאת: דנה

שלום רב עקב רפלוקס קשה והקאות הפסקתי לאכול כבר 35 יום אני לא אוכלת כלום רק שותה מים . בתקופה האחרונה אני פשוט לא מצליחה לעמוד על הרגליים בנוסף מקיאה דם כאבי שרירים השאלה מה עלי לעשות האם אני יכולה לשרוד בלי אוכל רק מים ?תודהה

התשובה היא ממש לא. את צריכה לפנות לחדר מיון בדחיפת לצורך בדיקות דם לרבות ספירת דם, מלחים בדם, תפקוד כלייתי. את צריכה לקבל טיפול דחוף בויטמין B1 ואת צריכה לחזור להזנה באופן הדרגתי ומבוקר תוך כדי מעקב מלחים בדם, כמו כן יש צורך ככל הנראה בבדיקת גסטרוסקופיה. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)