חיסון נגד כלבת לאחר נשיכה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

29/09/2017 | 10:09 | מאת: אתי

שלום רב, הבן שלי בן 25 + ננשך על ידי שועל בבוליביה. יומיים בערך לאחר הנשיכה קיבל חיסון אחד נגד כלבת. ובגלל חוסר ידע או אי הבנה לא המשיך את כל סידרת החיסונים. VERORAB כולל חומר נוסף שהבנתי שהוא מדלל : SOLVENT/ או SOLVANT. לאחר התייעצות החל לקבל בבית חולים בבוגוטה סידרה חדשה וזאת כחודש וחצי לאחר הנשיכה (14/9) היום הוא צריך לקבל חיסון מס' 4 . ייתכן וייעשה במקום אחר ולא באותו בית החולים בבוגוטה . כיצד יודעים מה המינון הנדרש ?? לפי משקל ? גיל ? פשוט רוצה למסור לו . כדי שיהיה עירני יותר וישים לב למה שהוא מקבל תודה אשמח לתשובה דחופה. גמר חתימה טובה

לצערי לא יודע לענות לך לגבי מינונים ושאר דברים הקשורים בתרופות הללו. ממליץ לך לפנות ללשכת הבריאות המחוזית בשאלה הזאת.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)