לחץ ואי נוחות בבטן עליונה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

19/09/2017 | 05:20 | מאת: סיגל

לחץ ואי נוחות בבטן עליונה תחושת שובע לא מסוגלת לאכול כלום, כבר יומיים לא אכלתי מה זה יכול להיות ?ירדתי 2 קילו בהתחלה חשבתי עצירות אז התחלתי לשתות נורמחקס היתה יציאה ועדיין לא עברו התופעות

חשוב מאוד לדעת מה הגיל שלך והאם יש מחלות רקע כגון סוכרת, יל"ד... במידה והגיל מעל 50 יש לגשת למרפאה לביצוע אקג. נראה שהתסמינים הם על רקע פפטי, כלומר קשורים בקיבה, ניתן לנסות טיפול באחת התרופות סותרות החומצה כגון מאלוקס, גביסקון. ניתן גם לנסות טיפול באומפרדקס/לוסק, זנטאק. במידה והתחושה תמשך או שאת מעל גיל 45 יש צורך בביצוע בדיקת גסטרוסקופיה. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)