בדיקת גזים בדם תשובות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

30/08/2017 | 22:02 | מאת: זהבית

שלום רב, לפנות בוקר התעוררתי בשלולית שתן. לאחר כמה דקות היה לי כבדות בידיים ובעורף והירדמות ביד שמאל שעברה. הופניתי למיון לשלול התקף אפילפטי. במיון לקחו לי גזים בדם כנראה ורידי (לא מבינה בזה) והקאתי פעמיים. אציין כי במהלך הימים האחרונים צד שמאל של הגוף "מציק" אך לא ברמה גבוהה ותחושת מחנק שבאה והולכת בגרון כולל לחץ בחזה לפני כמה ימים. שוחררתי הביתה עם הפניה לגניקולוג ואורולוג.....אשר חושב כי זה לא הכיוון. בדיקת בגזים בדם יצאו ערכים לא תקינים אשר בית החולים לא התייחס אליהם. אשמח לחוות דעת נוספת. מצרפת תשובות. תודה

שלום רב, לצערי מפאת חוסר זמן אענה בקצרה. 1. במידה והסימפטומים נמשכים הייתי הולך בכיוון של סי טי צוואר כולל עמוד שדרה צווארי. 2. לגבי הגזים הורידיים, ברוב המקרים מופיעה הפרעה מסוימת שאין לה משמעות. בכלל לא חושב שהבדיקה רלוונטית לסימפטומים שלך. במידה ויש עוד שאלות את מוזמנת.

01/09/2017 | 14:02 | מאת: זהבית

תודה על המענה! האם ניתן להתייעץ איתך בפרטי?

אני מעדיף שזה יהיה בפורום אלא אם יש איזשהי בעיה מבחינתך.

01/09/2017 | 22:28 | מאת: זהבית

אין מניעה. עברתי mri גב וצוואר ויצא תקין אך התחושה בצד שמאל אינה עוברת. לא ברור לי הכיוון של הרופאים. קצת מבולבלת

בת כמה את? האם יש סוכרת? יל"ד? האם עברה הדמיה של המח?

02/09/2017 | 21:00 | מאת: זהבית

בת 42 ללא סכרת. עברתי לפני חודשיים גב פלוס צוואר ומח ויצא תקין

זה מעניין חייב להגיד. מה שהייתי עושה בשלב הזה: - בדיקות מעבדה כולל רמת ויטמין B12, B1, חומצה פולית. - בדיקת EMG - התייעצות עם נוירולוג.

04/09/2017 | 18:08 | מאת: זהבית

תודה רבה לך על המענה. אתמול לאחר ביקור אצל נוירולוג הוא נתן לי בדיקת EEG לא ראיתי את התגובה שלך לפני לצערי

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)