תחושות ברחבי הבטןןןןןןן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

07/07/2017 | 11:50 | מאת: אנונימוס

היי אני אחרי ביוץ , בניסיונות להיקלט להריון , יש לי תחושות בבטן של נפיחות+ גזים +צרבות+ דקירות מעט ברחבי הבטן כאילו משהו אוכל אותי מבפנים . לא הגיוני שמיד אחרי יחסי מין ביום הביוץ זה יקרה נכון ? על מה זה מצביע ?

שלום רב, התחושות שאת חווה ומרגישה לא נראה שקשורות לביוץ ויחסי המין. ייתכן בהחלט שקשורות למצב של סטרס דווקא. בכל מקרה אלו תחושות שמתרחשות כמעט אצל כולם בנקודת זמן זו או אחרת ויש להמתין מעט ולנסות לתת לזה לעבור לבד. בכל מקרה, לא נראה שיש סכנה כלשהי או בעיה דחופה שמצריכה פניה דחופה לקבלת עזרה רפואית. כל טוב ובהצלחה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)