דחוף נפיחות פתאומית בגב כמו כדורונים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

11/06/2017 | 03:41 | מאת: ליאת

לא בטוח שנעקצתי..זו רק השערה היות ועבדתי בצהריים בגינה. בשעות הערב הופיעו בפתאומיות שתי "גולות" בשכמות לכיוון בית השחי. גדלו בשעות האחרונות.כאב עמום..כאילו תפוס..אין חום אבל חולשה בכללית..בקוטר 1 סמ כל אחת.דורש מיון? תחושה כאילו יש "כדורים" מתחת לעור..עקיצה עם ביצים? זחל?

שלום ליאת, נשמע שמדובר בתגובה אלרגית מקומית ולא מעבר, ייתכן עקיצה ייתכן לחומר אחר בגינה. אין צורך לפנות למיון. במידה וללא שיפור תפני לרופא המטפל שלך וזה אמור להספיק.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)