כאבים ממושכים לאחר חבלה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

09/04/2017 | 23:03 | מאת: מדלן

שלום נפלתי על יד שמאל לפני שבועיים, עשיתי צילום יום אחרי ואמרו לי חבלה, הכינו לי מתלה למשך 5 ימים עם טיפול של משככי כאבים. הכאב השתפר אך הוא תמיד קיים, אני לא מסוגלת לאמץ את היד או להרים בקבוק מים אפילו, הכאב מתחזק לעיתים, קשה לי לעבוד במצב הזה. קבעתי תור לאורטופד אך עוד שבועיים. האם זה נורמלי שהורי לי מאוד שבועיים אחרי? האם זה יכול להיות משהו שמצריך טיפול מיידי? מה זה יכול להיות?

מדלן שלום, קודם כל פגיעות אורתופדיות עלולות לצערנו להזדקק לתקופת החלמה ארוכה יחסית עד חזרה למצב הבסיסי הן מבחינת כאבים והן מבחינה תפקודית. לצורך מענה יותר מדויק לשאלה חשוב לציין גיל, מחלות רקע במידה וקיימות, כמו כן מיקום החבלה (כתף, מרפק, זרוע, אמה, שורש כף יד...) ומה נראה בצילום הרנטגן שבוצע. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)