עקב חבלה שעברתי לפני 4 שנים בראש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

28/01/2017 | 13:05 | מאת: שני

שלום, אני בת 21 מאזור המרכז. לפני 4-5 שנים בתקופת הבית ספר חטפתי חבלה במרכז הראש וקבעתי תור לנירולוג, לאחר מכן הוא אמר שזה זעזוע מוח ולא אגיע לבית ספר שבוע.. נחתי בבית והוריי סירבו שאעשה סיטי מפני קרינה. עד הלום לא חשתי בכאבים כמו בעבר אך מאז המקרה אני שוכחת דברים אם זה ביום יום, במהלך העבודה [אני מזכירה בחברת כ"א] אם זה משהו שאומרים לי ואני חייבת לרשום אחרת אני ישר שוכחת תוך מס' דקות. הייתי רוצה לדעת אם כדי לי לפנות לנירולוג ולספר על הבעיה ? או שזה משהו שאצטרך להתמודד אייתו עד שאולי יעבור לבד .. זה מאוד מפריע לי ומקשה עליי בתפקיד כי הזיכרון הוא חלק מאוד חשוב בחיי, תודה על פנייתך.

29/01/2017 | 08:38 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום שני יתכן שמה שתיארת מתאים לתסמינים של זעזוע מוח וכדאי שתחזרי להיבדק על ידי רופא נוירולוג. יתכן וישנם רופאים שמתמחים בכל הנוגע לזעזוע מוח ואולי ישנם תרגילים קוגנטיביים שיכולים לעזור, לכן, אנא פני אל רופא נוירולוג על מנת לקבוע כי אכן מדובר באבחנה זו ומכאן תקבלי הנחיות לגבי המשך טיפול בהצלחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)