מה זה רפואת חירום

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

17/01/2002 | 16:51 | מאת: חגית

מה זה בדיוק רפואת חירום ע"פ השם נראה כי אפשר להעזר בה באינטרנט?

21/01/2002 | 12:10 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

רפואת חרום הינה טיפול רפואי במצבי חרום. כמו החיאה, טראומה או כל מצב רפואי המצריך התערבות מידית לשם שיפור מצבו של החולה. בדרך כלל אנשי הרפואה הדחופה רופאים, אחיות ופראמדקים נמצאים במחלקות לרפואה דחופה (מיון) או בנט"נחם (ניידות טיפול נמרץ). הצוותים האלו מיומנים במתן טיפול מהיר במצבי חרום הן בשטח כלומר בטרום בית חולים. והן במחלקות לרפואה דחופה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)