אומגה 3

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

14/02/2009 | 10:33 | מאת: רונית

אני בת 53. רוקח המליץ לבלוע מידי יום כדורי אומגה 3. כמה כדאי לקחת ביום? והאם כדאי לקנות גם מולטי ויטמין?? אינני בולעת כדורים כתרופה.. והאם כדאי להתחיל בויטמינים? תודה

16/02/2009 | 15:33 | מאת:

רונית שלום, אומגה 3 הינו תוסף תזונה מצוין המטפל במגוון של בעיות רפואיות המגיע במינונים שונים,. על מנת שאוכל להמליץ לך על המינון המתאים עבורך אבקש לדעת האם את סובלת מבעיה בריאותית כלשהי? האם את סובלת מבעיות זיכרון/ריכוז או מצויה במתח? או האם את מעוניינת ליטול אומגה 3 רק כטיפול מונע? כמו כן חשוב לי לדעת האם את מקפידה לאכול מזונות המכילים אומגה 3 כמו סלומון, טונה, מקרל, הליבוט, אגוזי מלך או זרעי פשתן? רוב המחקרים מצביעים על כך שמרבית האנשים אינם מקבלים את מירב הויטמינים והמינרלים מהתזונה, ועל כן חשוב ליטול מולטי ויטמין כהשלמה תזונתית. הרכיבים הנמצאים בתוך המולטי ויטמין נחוצים לשמירה על הבריאות וחוסר בהם עלול לגרום לתחושת עייפות ולהחליש את מערכת החיסון. אני ממליצה על מולטי ויטמין לנשים שנקרא אומניום, העשיר ברכיבי תזונה ייחודיים לבריאות האישה, יש ליטול 1-2 כמוסות ביום עם הארוחות בשעות היום. (צבע השתן יהיה צהוב זרחני בגלל ויטמין B2). לקריאה על אומניום: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=170&ArticleID=219&sng=1 המשך יום מקסים, הדר

21/02/2009 | 16:04 | מאת: יניב

רציתי לדעת, האם בתוספי האומגה 3 יש יוד או אם כן באיזה מוצרים אין, חברה שלי סובלת מבלוטת התריס, היא צורכת אומגה 3 ורוצה לדעת באיזה אומגה 3 היא יכולה להשתמש שאינו מכיל יוד. תודה