לחץ דם גבוה

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

23/04/2010 | 18:11 | מאת: ריקי

בעלי בן 71 בריא בדרך כלל. לאחרונה אובחן כבעל לחץ דם גבוה. הוא מסרב לקחת תרופות כימיות, ואני נותנת לו כדורי עלי זית, כמוסות "נורמלדם" תה פרשר - כל אלה מבטיחים להוריד לח"ד. הוא ממעט במלח, לא נוגע בסוכר לבן, קמח לבן וכו', אוכל שיבולת שועל, אוכל מלא , לא אוכל בשר או עוף, אבל אוכל דגים. כל בוקר שוחה כ- 40 דקות. בעל גוף רזה. מה עוד ניתן לעשות ?

28/04/2010 | 18:19 | מאת:

ריקי שלום, אני שמחה לשמוע שבעלך שומר על בריאותו ומקפיד על פעילות גופנית סדירה, תזונה נכונה, נטילת תוספי תזונה טבעיים והימנעות מתרופות כימיות. אני ממליצה לבעלך ליטול Q10 אשר הינו תוסף תזונה המסייע להורדת לחץ דם על ידי הרחבת השרירים החלקים המקיפים את כלי הדם. בנוסף, Q10 הוא נוגד חמצון רב עוצמה והינו בין תוספי התזונה החשובים ביותר לשמירה על הלב וכלי הדם. יש ליטול 2 כמוסות של 60 מ"ג עם הארוחות בשעות היום. לקריאה על Q10: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=225&ArticleID=819 לקריאה על תמצית תקנית של על זית: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=179&ArticleID=261&sng=1 בריאות שלמה, הדר

03/08/2010 | 21:07 | מאת: אלישע

כבר ביום הראשון לשימוש בתוסף התזונה המדהים של חתם הטבע,נורמלדם, חלה ירידה ממשית שללחץ הדם שלי,הורדתי תרופות לאפס ועם 3 כמוסות נורמלדם ביום אני מאוזן. אני מדבר על תקופה של שנה ושמונה חודשים ללא תרופות, רק עם 3 כמוסות צמחים בשם נורמלדם שעושות את העבודה