צם וכולסטרול

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

02/04/2010 | 15:22 | מאת: גלית

רציתי לשאול האם צם למעט של שתיית אייס קפה כפעמיים ביום גורמת לכולסטרול? אני שומרת על דיאטה במשך כל השבוע וביום אחד מסוים בשבוע אוכלת גם דברים מזינים וגם פחות,הכולסטרול שלי הוא 245 , רציתי לדעת אם יש קשר בין תזונתי לבין רמות הכולסטרול הכללי שציינתי.בתודה מראש...

06/04/2010 | 16:10 | מאת:

גלית שלום, אין קשר בין רמת כולסטרול גבוה ליום של צום פעם בשבוע. כולסטרול גבוה יכול לנבוע מסיבות שונות כמו תזונה לא נכונה, חוסר בפעילות גופנית, נטילת גלולות למניעת הריון, כבד שומני, נטייה גנטית ועוד. אני לא ממליצה לך כלל על שתיית אייס קפה בדיאטה כיוון שלמרות שמשקה זה נראה תמים, הוא עשיר בקלוריות. עדיף להמיר את האייס קפה בשתיית מיצי ירקות ופירות טריים. בריאות שלמה ובהצלחה, הדר