הורדת כולסטרול LDL

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

30/01/2009 | 08:54 | מאת: דדי

שלום אני בן 53, לאחר צינתור, בבדיקה אחרונה: LDL=147, HDL=58. 1) האם יוגורט עוזר להורדת כולסטרול LDL? האם עדיף יוגורט 1.5% שומן על 3%? 2) יש לי רגישות לאומגה-3, זרעי פשתן, סובין, אגוזים - הגורמים שלפוחיות בפנים - מה עושים? 3) האם כדאי להשתמש ב- L-Arginine ? 3) מה היתרונות בין המוצרים : Polycol Complex, Gugulipid, Lipotropic factor, סינכול ? במה כדאי לבחור להורדת LDL והגברת HDL ?

03/02/2009 | 15:40 | מאת:

הי דדי, אענה לך לפי סדר הסעיפים: 1) לא מוכר לי כול קשר בין אכילת יוגרט להורדת כולסטרול. ההמלצה הגורפת לאנשים הסובלים מרמות גבוהות של כולסטרול היא לצרוך מוצרי חלב עד 5% שומן, ולכן אתה יכול לאכול איזה יוגורט שאתה מעדיף. 2) אם הינך סובל מרגישות לאומגה 3 ולשאר הרכיבים שציינת מומלץ להימנע מאכילת מזונות או נטילת תוספים המכילים רכיבים אלו. 3) לאיזו מטרה אתה מעוניין להשתמש בל-ארגינין? 4) כול המוצרים הנ"ל מתאימים להפחתת רמות גבוהות של כולסטרול. ברפואה ההוליסטית מתאימים את הטיפול לצרכיו היחודיים של כול אדם. על מנת שאוכל להתאים עבורך טיפול טבעי בעזרת תוספי תזונה אני זקוקה ליותר מידע: האם אתה נוטל תרופות? האם את מקפיד על תזונה בריאה ופעילות גופנית? האם אתה סובל מבעיות בריאות נוספות או רגישויות למזונות נוספים? למידע נוסף על מוצרים שציינת אנא כנס לקישורים הבאים: מידע על Lipotropic factor: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=241&ArticleID=398 מידע על גוגול ליפיד: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=173&ArticleID=222 מידע על פוליקוסנול: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=241&ArticleID=784 מידע על סיניכול: http://www.bteva.co.il/ProductPage.asp?PID=1126&CatID= הרבה בריאות, הדר

03/02/2009 | 21:35 | מאת: דדי

הדר, מודה לך על תשובתך. אני בן 53, מבנה גוף תקין, לאחר צינתור מלפני שנה וחצי. בבדיקה דם אחרונה: LDL=147, HDL=58 (שניהם עלו ביחס לבדיקה קודמת). מקבל טיפול נגד יל"ד: נורבסק, דיאתיאזיד, קרדילוק ואספירין. לוקח כל יום: CoQ10 כמוסות ג'ל במינון 100 מ"ג, ומולטיויטמין של הדס. מסיים טיפול ב-CRV protector (אינזים סרה-פפטיז) שארך כ-5 חודשים. מקפיד על תזונה בריאה: טחינה, אבוקדו, סלט טרי, לחם/אורז מלא, ביצה, יוגורט, פרי, חלב סויה אורגני. פעם בשבוע עוף/הודו. 2-3 קפוצ'ינו ביום. נמנע מאוכל מטוגן. מקיים פעילות גופנית: 1-2 בשבוע אופניים/הליכה, 3-4 בשבוע משקולות+בטן. בעיות בריאות עיקריות: יל"ד "עקשני" (בעיקר בחורף/בקור) ויתר כולסטרול. לפעמים טחורים תפוחים או דימום. בנוסף לרגישות לשומנים, סובין גרם לי לעקצוצים בפנים. אשמח לשמוע ממך. דדי