האם Q10 מפחית את כמות הטריגליצרדים בדם ?

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

27/12/2008 | 21:41 | מאת: דני

שלום, רציתי לדעת האם Q10 מפחית את כמות הטריגליצרדים בדם ? תודה.

29/12/2008 | 14:47 | מאת:

דני שלום, קואנזים Q10 הינו תוסף תזונה מצוין לשמירה על בריאות הלב וכלי הדם אך אינו מוריד את רמות הטריגליצרידים. עם זאת, רמות גבוהות של טריגליצרידים שאינן מטופלות מהוות גורם סיכון להתפתחות מחלות לב וכלי-דם. על מנת להפחית רמות טריגליצרידים גבוהות חשוב להקפיד על פעילות גופנית מסודרת, על תזונה עשירה בסיבים תזונתיים ( פסיליום, ירקות ודגנים מלאים ), לצמצם עד כמה שניתן צריכת סוכרים ופחמימות פשוטות (קמח לבן, אורז לבן, דברי מתיקה) ולהימנע מצריכה מוגברת של מזון עתיר שומנים מהחי. וכמובן חשוב לא פחות לשמור על משקל גוף תקין. ישנם תוספי-תזונה רבים המסייעים להורדת טריגליצרידים. בכדי שאוכל להמליץ על התוספים המתאימים עבורך אני זקוקה ליותר פרטים כגון: מהו גילך?, האם אתה נוטל תרופות או תוספי-תזונה כלשהם באופן קבוע? ואו סובל מבעיה בריאותית נוספת כלשהי? מידע מורחב על טריגליצרידים ותוספי-תזונה: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=299 הרבה בריאות והמשך יום מקסים, הדר