אימונים בשעות הבוקר

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

01/10/2009 | 10:41 | מאת: יוסי

שלום אשמח לעצתך. בשעה שמונה בבוקר לערך אני מתחיל שעה וחצי של שיעור טניס ( קורס למתחילים) ולאחר מכן, עם הפסקה קצרה ביותר, שיעור יוגה שעה וחצי. אני מתעורר בבוקר בערך בשעה 6 בבוקר כלומר שעתיים לפני תחילת הפעילויות . מה לאכול , כמה ומתי כדי לעמוד בפעילות בצורה הטובה ביותר ולמנוע עייפות באמצע ולאחר מכן? המון תודה מראש. מקווה שתוכלי לעזור לי. גמר חתימה טובה והמשך חגים שמחים!

01/10/2009 | 12:11 | מאת:

יוסי שלום, אני שמחה לשמוע שאתה שומר על בריאותך, מקפיד לעסוק בפעילות גופנית ומתעניין בתזונה נכונה ובריאה. חשוב לי להדגיש שההמלצות התזונתיות שאתן פה הן כלליות כיוון שאינני יודעת מה גילך, האם אתה נוטל תרופות כלשהן? או האם אתה סובל מבעיה בריאותית כלשהי. אני ממליצה לך לפנות לתזונאית/ נטורופתית בצורה אישית על מנת שתוכל להמליץ לך על תפריט המתאים לצרכיך האישיים. במידה ואינך סובל מבעיות בריאותיות כלשהן, אני ממליצה לך לאכול בבוקר (סביב השעה 7:00): 2 פרוסות של לחם מקמח מלא/ שיפון + ממרח (טחינה גולמית/ אבוקדו)+ ירקות, או, דייסת קוואקר, או, יוגורט + גרנולה. בין אימון הטניס ליוגה: 2 תמרים + 2-3 אגוזי מלך/שקדים (לא קלויים), או, בננה. לאחר היוגה אני ממליצה לך לאכול ארוחה המכילה פחמימות וחלבונים. חשוב כמובן להקפיד על שתיית מים מרובה במהלך כל היום ובמהלך הפעילות הגופנית בפרט. לקריאת מאמר על תזונת ספורט – חלק א': http://www.solgar.co.il/?CategoryID=225&ArticleID=903 לקריאת מאמר על תזונת ספורט – חלק ב': http://www.solgar.co.il/?CategoryID=225&ArticleID=905 בריאות שלמה, הדר