לחץ דם גבוהה ותזונה

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

13/09/2009 | 14:07 | מאת: ינון

(בן 33) סובל בשנים האחרונות מיתר לחץ דם (140/100) וסובל מכולסטרול גבוה וטריגלצרידים האם לקיחת אומגה 3 וליפוטרופיק(סולגאר)לאורך זמן יכול לסייע בהורדת הערכים ובעיקר להורדת לחץ הדם? או שעניין לחץ הדם הפך להיות כרוני, ודורש טיפול אחר? או האם ישנם דרכים אחרות טבעיות לאיזון הערכים והורדת לחץ הדם( בהפסקת עישון יותר משנה,לאחר כ15 שנות עישון,נוהג ללכת ברגל 3 פעמים בשבוע כ40 דקות). בתודה מראש

14/09/2009 | 15:39 | מאת:

ינון שלום, אני שמחה לשמוע שהפסקת לעשן, שאתה מקפיד על פעילות גופנית ונטילת תוספי תזונה טבעיים. כל אלו חשובים מאוד לשמירה על בריאותך. ליפוטרופיק פאקטור הינו תוסף תזונה מצוין המסייע להוריד את ערכי הכולסטרול והטריגליצרידים על ידי הגברת מסיסות הכולסטרול ומניעת שקיעתו בכלי הדם. תוסף זה אינו מטפל ישירות באיזון לחץ הדם. יש ליטול 3 טבליות ביום עם הארוחות. אומגה 3 הינו תוסף תזונה המסייע להורדת הטריגליצרידים ולאיזון לחץ הדם. אני ממליצה לך ליטול אומגה 3 "950" המכיל מינונים גבוהים במיוחד של חומרים פעילים. יש ליטול 2 כמוסות ביום עם הארוחות. כמו כן, אני ממליצה לך ליטול תוסף תזונה טבעי הנקרא תמצית תקנית של עלי זית. החומר הפעיל בעלי הזית נמצא יעיל בהורדת לחץ הדם, בהגברת זרימת הדם ובהקלה על אי סדירות בקצב הלב. יש ליטול 2 כמוסות ביום עם הארוחות. בנוסף, אני ממליצה לך לשמור על תזונה נכונה הכוללת מזונות העשירים בסיבים תזונתיים (למשל קמח מלא, אורז מלא, שיבולת שועל, פסיליום, ירקות ופירות עם קליפתם). מומלץ להוסיף לתזונה מזונות המכילים אומגה 3 (אגוזי מלך, זרעי פשתן טחונים, ודגי ים צפוניים מסוג: סלמון, טונה, מקרל, סול, בקלה, הליבוט). כמו כן להורדת רמות כולסטרול ניתן ללעוס 2 שיני שום טריות ביום. חשוב להימנע ממזונות המכילים שומנים רווים מהחי למשל מרגרינה, גבינות צהובות שמנות, בשר ובעיקר איברים פנמיים כמו למשל כבד. לקריאה על ליפוטרופיק פאקטור: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=241&ArticleID=398&sng=1 לקריאה על אומגה 3 "950": http://www.solgar.co.il/?CategoryID=253&ArticleID=423&sng=1 לקריאה על תמצית תקנית עלי זית: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=179&ArticleID=261&sng=1 בריאות שלמה וחג שמח הדר