כאבי ראש וברזל

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

18/08/2009 | 20:07 | מאת: מיכל

ברצוני לברר האם ניאצין עשוי לגרום לכאבי ראש? לפני כשבועיים התחלתי ליטול כדורי "ברזל עדין" של חברת סולגר ומתקופה זו בערך החלו כאבי ראש לאורך שעות היום. בנוסף היום התחלתי ליטול בהמלצת רופאת המשפחה קומפלקס ויטמיני B. נאמר לי שיתכן שכאבי הראש נובעים מניאצין שנמצא בברזל האם הדבר נכון? האם להפסיק עם הברזל? מה אוכל לקחת במקום?

19/08/2009 | 15:57 | מאת:

מיכל שלום, ברזל עדין של חברת סולגאר לא מכיל ניאצין! אבל B קומפלקס כן מכיל. ברזל עדין, B קומפלקס וניאצין לא גורמים לכאבי ראש. את יכולה להמשיך וליטול אותם ללא כל חשש. אם את חושבת שיש לך רגישות או אלרגיה כלשהי למוצר את יכולה לעשות אלמינציה, כלומר לא ליטול את תוספי התזונה כלל למשך 4 ימים ואז לחזור ליטול רק את הברזל אם את מרגישה טוב את יכולה להוסיף את ה B קומפלקס. לקריאה על ברזל עדין: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=177&ArticleID=240&sng=1 לקריאה על B קומפלקס: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=236&ArticleID=362&sng=1 אשמח להשיב על כל שאלה נוספת, בריאות שלמה, הדר