כולסטרול ועלי זית ומרווה

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

11/08/2009 | 11:59 | מאת: זהבה

שמי זהבה יש לי כולסטרול הכללי 240 והרע 170 התחלתי לקחת חודש אחד כדורי סימבקור 20 מ"ג אני הורדתי את רמות הכלסטרול מ- 300 ל- 240 ע"י שאני שותה שמן פשתן כל יום ואוכלת שיבולת שועל ומשתדלת בתזונה והליכות המליץ לי חבר שהיה לו כולסטרול 390 כללי והוריד תוך חודש ל- 180 הוא הכין לו תמצית משני חופנים של עלי מרווה ושני חופנים של עלי זית הרתיח אותם עם 3 ליטר מים ושתה ביום הראשון כוס אחת וראה שאין תגובות שתה במשך שלושה ימים כוס אחת ואח"כ הגדיל את המינון ל- 3 כוסות ביום הוא מסר שהתמצית מרה מאוד ויעילה האם זה טוב לשתות תמצית כזו עם כדורי סימבקור או לשתות אותה ככה בלי כלום, האם שמעת על הטיפול שאני רשמתי לך אודה לתשובה

11/08/2009 | 12:01 | מאת: זהבה

ברצוני לציין כאשר הורדתי את רמות הכלסטרול זה לפני שהחלטתי לקחת כדור סימבקור

12/08/2009 | 14:32 | מאת:

זהבה שלום, אין כל מניעה לשתות חליטות של עלי מרווה ועלי זית במקביל לנטילת סימבקור. אינני מכירה טיפול זה להורדת כולסטרול אך אני לא רואה שום סיבה לא לנסות אותו. אני שמחה לשמוע שאת מקפידה על אורח חיים בריא הכולל תזונה נכונה ופעילות גופנית סדירה וקבועה. אשמח להמליץ לך על תוספי תזונה שיסייעו לך לאזן את רמות הכולסטרול בדמך אך לשם כך אבקש לדעת מהו גילך? האם את נוטלת תרופות נוספות? והאם את סובלת מבעיה בריאותית נוספת? בריאות שלמה, הדר

21/08/2009 | 02:14 | מאת: זהבה

להדר גילי הוא 41 ואני אשמח אם תמליצי לי על תרופה טבעית. חוץ מכלסטרול אין לי כלום לפעמים לחץ דם נמוך אני לא נוטלת שום תרופה רק במשך חודש לקחתי את התרופה של הכולסטרול והפסקתי אותה אני עדיין לא שלמה עם עצמי לקחת תרופות כימיות, אשמח אם תמליצי לי על טבעי וכשר כי אני דתיה.