עליה בכולסטרול

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

24/11/2012 | 12:06 | מאת: מרדכי

שלום רב הנני בן 54 משקל תקין ופעיל בספורט ואוכל אוכל בריא. להלן תוצאות בדיקות דם Glucose (B) 90 Cholesterol 225 Triglycerides 64 HDL-Cholesterol 73 Non-HDL Cholesterol 152 LDL-Cholesterol 139 ALKP-Alkaline Phosphatase 52 Fe - Iron 123 Vitamin B12 417 האים אני צריך טיפול . תודה

25/11/2012 | 09:45 | מאת:

שלום רב הסוכר שלך בגבול התקין. הברזל וה -B12 תקינים אינזים כבד - תקין. טריגליצרידים -תקינים. לגבי כולסטרול: הכולסטרול הטוב שלך מצויין והוא מגן בפני חימצונו ושקיעתו של הכולסטרול הרע. הכולסטרול הרע שלך על הגבול העליון אך כיוון שהכולסטרול הטוב גבוה אין מה להילחץ. אני ממליצה לנסות לתחזק את הרמות של הכולסטרול הרע שלא יעלה יותר על ידי הוספת סיבים תזונתיים בתזונה,הפחתת מזון שמכיל שומן רווי. כמו כן ניתן להעזר בתוסף תזונה שנקרא ליטרופ - 2 ביום למשך 3 חודשים ולעשות בדיקה חוזרת. התוסף מנקה את כלי הדם והכבד ומאזן את הרמות של הכולסטרול הרע. בברכה קריסטינה יעקובלב נטורופתית