מינון יומי של ניאצין

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

30/10/2012 | 09:58 | מאת: אייל

אני גבר בן 36 בריא באופן כללי עם נתוני כולסטרול גבוהים: כללי 242 LDL 171 HDL 41 התחלתי בפעילות גופנית של כ-4 פעמים בשבוע - שעה וגם את התזונה הפכתי לפחות שומנית ופחות פחמימות. בנוסף החלטתי לנסות טיפול טבעי לפני תרופות קונבנציונליות. לאחר קריאה באינטרנט וכאן בפורום החלטתי לרכוש את המוצרים הבאים: פיטוגארד - פיטוסטרולים + אומגה 3 וניאצין נון-פלאש - NFN200 הבנתי שפיטוגארד יש ליטול 2 כמוסות עם ארוחת הצהריים. שאלתי איך וכמה מומלץ ליטול מהניאצין? כתוב 1-3 על האריזה. האם זה בסדר ליטול ניאצין ביחד עם פיטוגארד בצהרים או שזה יפגע בספיגה של אחד מהם?

30/10/2012 | 11:49 | מאת:

שלום רב לגבי מינון הניאצין -NFN - אני ממליצה ליטול 3 ביום אחרי המזון כיוון שהמחקרים שבהם הוכח כי הניאצין עוזר בהורדת הכולסטרול נעשו על מינונים מוגברים.במקרה שלך חשוב גם להעלות רמת HDL בכדי שהיחסים בין סוגי הכולסטרול יהיו תקינים כיוו שזה מה שמגן בפני מחלות לב .אני ממליצה להגיע לפחות ל 50 -HDL. התוספים שאתה לוקח מסעיים להעלאת הכולסטרול הטוב כמו כן הפעילות הגופנית. אין שום מניעה לקחת את הפיטו-גארד יחד עם הניאצין.הם משלימים אחד את השני. בברכת בריאות שלמה קריסטינה יעקובלב נטורופתית

31/10/2012 | 08:03 | מאת: אייל

לטיפול יעיל בכולסטרול... התחושה שלי היא שה 200 מג שרכשתי לא יעשו כלום... המלצת לי ליטול 600 מג ביום, האם ידוע על מקרים שכמות כזו עזרה או כדאי להגיע ל1000 ביום?