אגנוס קאסטוס תמצית

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

11/07/2012 | 08:50 | מאת: עידית

שלום רב, אני בת 36 ומנסה להיכנס להריון, לוקחת כרגע אסטרוגן.. שאלתי האם אני יכולה לקחת את התמצית של האגנוס, זה מתאים לנשים בגילי?? אשמח לתשובה

11/07/2012 | 14:33 | מאת:

שלום רב מספר מילים על אגנוס קאסטוס: שיח אברהם (ויטקס אגנוס קסטוס) פועל כמאזן הורמונאלי ועל כן מסייע בבעיות פריון. מקל במצבים של דימום ווסתי מוגבר, תסמינים פיזיולוגים ופסיכולוגים האופייניים לתסמונת הקדם ווסתית (PMS) ותופעות גיל המעבר. הצמח מאזן בין רמות האסטרוגן והפרוגסטרון ומפחית רמת פרולקטין בגוף. זה אכן מתאים לנשים בגיל שלך.אולם לנשים שנוטלות הורמונים צמח זה לא מומלץ, יחד עם זאת, אם ישנה המלצה של רופא נשים להתחיל בטיפול בצמחים מאזנים הורמונלית במקביל להפסקה הדרגתית בהורמונים, אז יש אפשרות לקחת- כמובן במעקב של הרופא. אני ממליצה לך במקום שיח אברהם לקחת ויטמין E ,הוא מאזן הורמונלי,נושא חמצן לאברי הרביה ומסייע בחידוש רירית הרחם. ויטמין E 400 של סולגאר אחד ביום אחרי המזון. בברכה קריסטינה יעקובלב נטורופתית