רמות שומנים בדם גבוהות

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

20/05/2012 | 21:50 | מאת: אסי

שלום רב אני בן 46 , ספורטאי מתאמן במשקולות , נוטל תוספי מזון חלבון טהור , לאחרונה עשיתי בדיקות דם נמצאו ערכים שח טריגליצרידים גבוהים מעל 500 , שאלתי היא האם יש קשר בין צריכת חלבונים לבין העליה במת השומנים , מבחינת אוכל אני אוכל הרבה דגים וחזה הוד יותר חלבונים פחות פחמימות

21/05/2012 | 10:00 | מאת:

שלום רב אסי דבר ראשון שהייתי בודקת הוא: האם יש באבקת חלבון גם סוכר או פחמימה,יכול להיות שזה מה שמעלה את הטריגלעצרידים . ישנם מספר סיבות לעליית טריגליצרידים חוץ מאכילת פחמימות והן: 1)צריכת שומן גבוה 2)שימוש בתרופות כגון משתנים סתרואידים ועוד 3)מחלות כגון: סוכרת, היפותירואיד, מחלות כליה וכבד. כדאי לשלול את הסיבות הללו. בדרך כלל אין קשר ישיר בין אכילת חלבון רזה לבין עליית טריגליצרידים. ההתלבטות הנוספת שלי היא ממתי אתה מתאמן,אם רק התחלת בפעילות הגופנית והשמירה על התזונה כנראה שהטריגליצרידים הם תוצאה של העבר והם יתאזנו, ואם אתה מתאמן ושומר על תזונה נכונה כבר הרבה זמן אז כדאי מאד לבדוק מה גורם לעליית הטריגליצרידים. אני ממליצה לך לקחת 2 מוצרים טבעיים שיעזרו: אומגה 950 - 1-2 ביום אחרי האוכל -להורדת טריגליצרידים. ליטרופ- 1-2 ביום ניקוי כלי דם וטריגליצרידים. ברכת בריאות שלמה קריסטינה יעקובלב נטורופתית

21/05/2012 | 13:38 | מאת: אסי

ראשית תודה על התגובה המהירה , אני מתאמן הרבה שנים , לגבי שני המוצרים שהמלצת לי היכן אני יכול לרכוש , הרופא שלי המליץ על טיפול תרופתי ע"י תרופה bezafibrate , 400 , ואני דואג האם לקחת או לנסות מה שהוא טבעי שיכול לעזור