גרגירי ציה

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

25/11/2011 | 09:38 | מאת: ערן

האם לדעתך גרירי הציה עדיפים על אומגה 3 מהים מצד אחד באומגה מהים אין צורך לעשות תהליך של המרה לחומצות שהגוף משתמש בהם אבל מצד שני בגרגירים אין סכנה של מתכות רעילות תודה

27/11/2011 | 10:43 | מאת:

ערן שלום רב, כפי שכבר כתבתי בעבר, אני ממליצה יותר על אומגה 3 משמן דגים משום שחומצות השומן שבו יותר זמינות לגוף ואינן צריכות לעבור המרה. כמו כן אין חשש להמצאות של רעלים בתוספי שמן הדגים של החברות המוכרות. זאת מוכיחות בדיקות מעבדה רבות. יחד עם זאת, אינני מזלזלת לרגע בערך של אומגה 3 צמחית, מזרעי צ'יה, בין היתר. גם היא חשובה לגוף. הדרך הכי טובה היא לשלב בין השתיים, גם אומגה 3 מהחי וגם אומגה 3 מהצומח. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, בריאות שלמה, עדי ישראל

27/11/2011 | 10:46 | מאת: מרוין