צריכצ משקאות אנרגייה באופן קבוע

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

09/11/2011 | 15:22 | מאת: ארז

הנני צורך משקאות אנרגיה (XL,בלו ודומיהן) באופן קבוע במינון 4-5 פעמים בשבוע,אחד בכל יום. המשקה מעורר אותי ועוזר לי להתרכז כאשר אני נמצא בנקודת עייפות באמצע במהלך היום. חוץ ממשקה אנרגייה אינני צורך קפה בכלל ואינני מעשן או נוטל כדורים באופן קבוע. אני אדם בריא. שאלתי היא האם צריכה של משקה אנרגייה באופן קבוע במינון לעיל פוגעת בבריאות? האם יש מחקרים שבדקו זאת? אם כן אשמח אם תוכל להפנות אותי.

10/11/2011 | 11:09 | מאת:

שלום רב, עליך לזכור שמשקאות אנרגיה מכילים כמות גבוהה של סוכר וקפאין. אני מאמינה עם זאת, ששתיית משקה אנרגיה אחד ליום, ללא צריכת קפאין נוספת (מקפה, תה, קולה, שוקולד) אינה אמורה להוות בעיה בריאותית. הקפד יחד עם זאת על תזונה נכונה ועשירה. אתה יכול להיעזר במולטי ויטמין עשיר על מנת להשלים חוסרים תזונתיים של ויטמינים ומינרלים וכן על מנת לתמוך בגוף ולהגביר את האנרגיה. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, בריאות שלמה, עדי ישראל