תוספי לכאבי גב.

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

24/09/2011 | 12:29 | מאת: רוחהל'ה

אני סובלת כבר כמה חודשים מתופעה שנקראת בשפת העם "אישיאס".אני יודעת שתמיד אני יכולה לקבל מהרופא ארקוקסיה אבל מנסה להמנע. התחלתי עם כמה תוספים שהומלצו לי בבתי טבע: סלדרין (נדמה לי של ביוקר) גלוקוזמין כונדרואיטין. ותוסף לכאבים שנקרא MSM איך עלי לקחת את שלושתם והאם הסלדרין וה-MSM מסתדרים ביחד.

24/09/2011 | 18:50 | מאת: נטורופת

בתור נטורופת בחנות טבע אני לא מבין מדוע לא שאלת את השאלות האלה את הנטורופת או נטורופתית שייעץ לך לקחת את התוספים האלה?חבל זה ייעוץ שמגיע לך בחינם. סלדרין - לקחת 2-3 ביום עם הארוחה, גלוקוזמין (אני מקווה סה"כ 1500 מ"ג) עדיף לחלק על פני היום עם האוכל, וMSM החשוב מכולם והיעיל ביותר לדעתי, תלוי במינון אפשר עם או בלי אוכל עדיף לא בלילה. תרגישי טוב.

25/09/2011 | 11:43 | מאת:

רוחהל'ה שלום , את יכולה ליטול את שלושת התוספים יחד, עם הארוחות . במידה ואת נוטלת תרופות מרשם קבועות עלייך להפריד כשעתיים בין נטילת התוספים לבין התרופות . לכל שאלה נוספת , את מוזמנת ליצור קשר עם קו ההדרכה של סולגאר בטלפון 1-800-350-333 ימים א'-ה' בין השעות 8:30-17:30 בברכה , איילת בש

25/09/2011 | 12:46 | מאת: רוחהל'ה