כדורי פרוביוטיקה

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

31/08/2011 | 00:51 | מאת: מלכה

שלום רב. אני אישה בת 72 הנוטלת כדורים נגד אפטיטיס בכבד, כדורים נגד דיכאון, ויתר לחץ דם. התגלה אצלי לאחרונה קנדידה ואחד הטיפולים שלקחתי היא קופסא שלמה של פרוביוטיקה. האם זה לא מזיק, האם יש מיגבלה של זמן לאדם מבוגר ולא בריא? תודה מראש.

31/08/2011 | 10:57 | מאת:

מלכה שלום , פרוביוטיקה מתייחסת לקבוצת חיידקים ידידותיים החשובים לשמירה על האיזון המיקרוביאלי במערכת העיכול . נטילת השלמות פרוביוטיות מסייעת לגוף בשמירה על תפקוד תקין של מערכת העיכול , תומכת בפעילות מערכת החיסון מסדירה חומציות מעיים ומייצרת אנזימים וויטמינים שונים. החיידקים הידידותיים מונעים שגשוג של חיידקים, גורמי מחלה, פטריות ומגנים עלינו מפני זיהומים במערכת העיכול . אין מגבלה ליטול פרוביוטיקה לתקופות זמן ממושכות (גם עבור אנשים מבוגרים) אך יחד עם זאת הקפידי ליטול את הפרוביוטיקה במרווח של שעתיים מתרופות המרשם הקבועות שהנך נוטלת . אשמח לענות לכל שאלה נוספת , איילת בש