סדר בתרופות

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

28/08/2011 | 11:30 | מאת: שלמה ב.

אני בן 69 בדרך כלל בריא , העיה העיקרית שלי וגם אשתי סובלת ממנה היא שינה הדבר התחיל לפני לפני שנה וחצי . לגבי פרסטטה אני לוקח סופלמנטו , בעית השינה גם קשה להרדם בתחילה ולפעמים גם אחרי הקימה לשרותים אני לוקח לפני השינה מירו 15 עד 30 מליגרם , סירקדים 2 מג 0.5 קלונקס בדרך כלל ישן מ12 עד 7 8 בבוקר לפעמים נדם ב115 ולפעמים 12 וחצי מתעורר בין 4 ל6 בבוקר.לפעמים זקוק לקלונקס נוסף. של 0.5 אני לא רוצה להיות תלוי בקלונקס. מעדיף דברים טבעיים הקלונקס מבטיח לי שלא אגמור לילה עם פחות משש שעות שנה לוקח בבוקר חצי מולטי לייף חצי סולגאר 75 ו 60 מג קפה 4 עד חמש ביום חצי כפית בכול פעם. .......ירדתי מכפית)מחפש פתרון טוב יות לשינה נראה לי שספיגת הכדורים לא אחידה לכול לילה מה אתם ממליצים מוכן ללכת למומחה חשבתי על אומיופטיה. למי לפנות בירושלים מרופאת המשפחה לא איושה! כול לילה זה סיפור אחר אני גם לארוצה לקום בלילה עם התלבטויות מה לקחת. אשמח לכול עצה.

28/08/2011 | 14:43 | מאת:

שלמה שלום , מכיוון שהנך נוטל תרופות פסיכיאטריות וכמו כן בשל מורכבות המקרה שלך איני יכולה לתת לך המלצות במסגרת פורום זה . אני ממליצה לך לפנות לרופא דרך קופת החולים שלך ולהתייעץ איתו על מנת שיוכל להפנות אותך לרופא למומחה . בברכה , איילת בש